آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,973
تعداد مقالات20,283
تعداد مشاهده مقاله21,416,561
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,279,961

1.

تأثیر صمغ‌های گوار و دانه ریحان بر ویژگی‌های فیزیکی بستنی نیم‌چرب و کم‌چرب

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری طهرانی؛ بهاره عمادزاده

2.

ویژگی‌های فیزیکی دانه در برخی ارقام آفتابگردان تحت تاثیر تنش کم آبی

دوره 2، شماره 1، 1391
ایرج اله دادی؛ حسین اورکی؛ فتانه پرهیزکار خاجانی

3.

ویژگی‌های مهندسی تخم بلدرچین ژاپنی در سطوح مختلف کلسیم جیره غذایی

دوره 10، شماره 1، 1399، صفحه 93-102
محمدحسین آق خانی؛ موسی الرضا باغانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب