رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. (1394). تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی; بهاره عمادزاده. "تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. (1394). 'تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. تأثیر صمغهای گوار و دانه ریحان بر ویژگیهای فیزیکی بستنی نیمچرب و کمچرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075