رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. (1394). تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری تهرانی; بهاره عمادزاده. "تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. (1394). 'تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075
رضوی, سید محمد علی, مظاهری تهرانی, مصطفی, عمادزاده, بهاره. تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 696-706. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38075


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.