1.

تاثیر پوشش های خوراکی لیپیدی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و میکروبی کشمش

صفحه 496-507
اعظم ایوبی؛ ناصر صداقت؛ مهدی کاشانی نژاد؛ محبت محبی؛ مهدی نصیری محلاتی

2.

اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم پز منجمد

صفحه 508-520
سید علی مرتضوی؛ زهرا شیخ الاسلامی؛ مهدی قیافه داودی

3.

بررسی اثر تغییرات pH بر خواص عملکردی ایزوله پروتئین شنبلیله

صفحه 521-534
سمیرا فیضی؛ مهدی وریدی؛ فاطمه زارع؛ محمد جواد وریدی

4.

بهینه سازی شرایط استخراج آبی فروکتان از غده سریش با استفاده از طرح باکس بنکن

صفحه 535-545
امیر پورفرزاد؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ محمد حسن زاده خیاط

5.

تأثیر شرایط اتمسفر بسته‌بندی بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، میکروبی و حسی پسته‌ی خشک رقم اوحدی

صفحه 546-559
ناصر صداقت؛ قدسیه مرادی؛ سارا خشنودی؛ آرش کوچکی

6.

طراحی روشی ساده با بازدهی بالا برای تخلیص پروتئین لیزوزیم سفیده تخم مرغ با استفاده از کروماتوگرافی تعویض یون.

صفحه 560-571
زینب محمدی؛ دینا مرشدی؛ مسعود مشهدی اکبر بوجار؛ فرهنگ علی اکبری

7.

ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتی اکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی

صفحه 572-583
لطیفه پوراکبر

8.

بهبود ویژگی‌های امولسیون کنندگی صمغ فارسی (Amygdalus scoparia Spach) از طریق ایجاد کمپلکس کووالانسی با بتالاکتوگلوبولین

صفحه 584-596
عبدالخالق گل کار؛ علی نصیرپور؛ جواد کرامت

9.

بررسی تغییرات محتوای رطوبت و جذب روغن به‌همراه مدل سازی آن‌ها در قطعات سیب زمینی

صفحه 597-607
فاطمه روشنی؛ سارا موحد؛ حسین احمدی چناربن

10.

اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق

صفحه 608-619
حامد مهدویان مهر؛ آرش کوچکی؛ محبت محبی

11.

تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری

صفحه 620-630
امیر عباس امید فر؛ اسماعیل عطای صالحی؛ زهرا شیخ الاسلامی

12.

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی اسانس استخراج شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ کردنی

صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

13.

تاثیر نمک سود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقره ای هنگام نگهداری در یخچال

صفحه 643-653
معصومه ملاشاهی؛ ابراهیم علیزاده دوغیکلایی؛ قربانعلی مهقانی

14.

مقایسه ویژگی های کیفی برگه خرمالو خشک شده به دو روش هوای داغ و مادون قرمز

صفحه 654-664
عاطفه فرهمند؛ سیده فاطمه موسوی؛ مسعود تقی زاده؛ امین ضیافروغی

15.

بررسی صفات فیزیکی، ویژگی های کمی- کیفی و ترکیب های آنتی اکسیدانی پرتقال محلی سیاورز (Citrus sinensis cv. Siavaraz) در مراحل برداشت، فرآیند و نگهداری

صفحه 665-676
سید یوسف پورمیر؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ جواد فتاحی مقدم؛ یحیی مقصودلو؛ محمد قربانی

16.

بررسی تغییرات رنگی و دمایی بافت لهید‌ه شده سیب در طول زمان با استفاده ازپردازش تصاویر مرئی و نقشه های گرمایی

صفحه 677-693
امید دوستی ایرانی؛ محمودرضا گلزاریان؛ محمدحسین آق خانی؛ حسن صدرنیا

17.

تأثیر صمغ های گوار و دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکی بستنی نیم چرب و کم چرب

صفحه 696-706
سید محمد علی رضوی؛ مصطفی مظاهری تهرانی؛ بهاره عمادزاده

18.

بررسی اثرات فتوکاتالیتی-ضد میکروبی فیلم نانوکامپوزیت رس-دی‌اکسیدتیتانیوم در شرایط درون شیشه‌ای و بسته‌بندی پس از برداشت زردآلو

صفحه 707-708
حجت اله بداقی؛ یونس مستوفی؛ عبدالرسول ارومیه ای؛ ذبیح اله زمانی؛ بابک قنبرزاده؛ زیبا قسیمی حق


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.