پوراکبر, لطیفه. (1394). ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 572-583. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.29073
لطیفه پوراکبر. "ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 572-583. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.29073
پوراکبر, لطیفه. (1394). 'ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 572-583. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.29073
پوراکبر, لطیفه. ارزیابی میزان ترکیبات فنلی سیب استان آذربایجان غربی و فعالیت آنتیاکسیدانی آن در جلوگیری از اکسیداسیون روغن کره محلی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 572-583. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.29073