آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,073
تعداد مقالات21,456
تعداد مشاهده مقاله55,583,102
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,128,215
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
زهرا هاشمی; محمد حجتی; محمد طاهانژاد. "ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). 'ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب