آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,400,971
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,399,136
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
زهرا هاشمی; محمد حجتی; محمد طاهانژاد. "ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). 'ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب