آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,962
تعداد مقالات20,565
تعداد مشاهده مقاله27,200,755
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,107,209
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
زهرا هاشمی; محمد حجتی; محمد طاهانژاد. "ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. (1394). 'ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269
هاشمی, زهرا, حجتی, محمد, طاهانژاد, محمد. ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 631-642. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب