آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,271
تعداد مشاهده مقاله20,423,663
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,549,161
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امیر عباس امید فر; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). 'تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب