آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,630,499
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,518,779
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امیر عباس امید فر; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). 'تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب