آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,087
تعداد مقالات21,600
تعداد مشاهده مقاله72,167,063
تعداد دریافت فایل اصل مقاله24,620,404
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امیر عباس امید فر; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی. "تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. (1394). 'تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959
امید فر, امیر عباس, عطای صالحی, اسماعیل, شیخ الاسلامی, زهرا. تأثیر افزودن مالت ذرت بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 620-630. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31959


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب