ملاشاهی, معصومه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, مهقانی, قربانعلی. (1394). تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 643-653. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32809
معصومه ملاشاهی; ابراهیم علیزاده دوغیکلایی; قربانعلی مهقانی. "تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 643-653. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32809
ملاشاهی, معصومه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, مهقانی, قربانعلی. (1394). 'تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 643-653. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32809
ملاشاهی, معصومه, علیزاده دوغیکلایی, ابراهیم, مهقانی, قربانعلی. تأثیر نمکسود کردن پیکل روی کیفیت ماهی کپور نقرهای هنگام نگهداری در یخچال. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 643-653. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.32809