مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1394). اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 608-619. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31487
حامد مهدویان مهر; آرش کوچکی; محبت محبی. "اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 608-619. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31487
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. (1394). 'اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 608-619. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31487
مهدویان مهر, حامد, کوچکی, آرش, محبی, محبت. اثر جایگزینی ایزوله پروتئین سویا و دما بر خصوصیات رئولوژیکی خمیرآبه و ویژگی های کیفی ناگت مرغ سرخ شده به روش عمیق. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 608-619. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.31487


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.