آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,907
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,962
مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی. (1394). اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), 508-520. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38084
سید علی مرتضوی; زهرا شیخ الاسلامی; مهدی قیافه داودی. "اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد". سامانه مدیریت نشریات علمی, 11, 5, 1394, 508-520. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38084
مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی. (1394). 'اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد', سامانه مدیریت نشریات علمی, 11(5), pp. 508-520. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38084
مرتضوی, سید علی, شیخ الاسلامی, زهرا, قیافه داودی, مهدی. اثر صمغ گوار و آنزیم آلفا آمیلاز بر بهبود کیفیت نان بربری نیم‌پز منجمد. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1394; 11(5): 508-520. doi: 10.22067/ifstrj.v0i0.38084


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب