آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,996
تعداد مقالات20,527
تعداد مشاهده مقاله25,764,015
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,569,552

1.

اثر ضدمیکروبی فیلم زیست تخریب‌پذیر بر پایه کنسانتره پروتئین آب پنیرحاوی اسانس صمغ درخت بنه (Pistacia atlantica Subsp. Kurdica) برکپک پنی‌سیلیوم اکسپانسوم

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 657-670
سمیرا عباسپور منجزی؛ محمد رضا عدالتیان دوم؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ آرش کوچکی

2.

بررسی اثر پوشش خوراکی بر پایه پروتئین آب پنیر حاوی عصاره آویشن شیرازی بر ماندگاری میوه هلو (رقم انجیری)

دوره 8، شماره 3، مهر 1391
ساناز اجنوردی؛ مجید جوانمرد؛ سیمین اسداللهی

3.

بررسی پایداری، رنگ و ویسکوزیته ی نانوکمپلکس های پروتئین آب پنیر – پکتین به عنوان نانوحامل روغن پوست پرتقال

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 929-943
ساناز قاسمی؛ سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ الهام اسدپور

4.

بهینه‌یابی فرمولاسیون پنیر سفید فراپالایش با اثر جایگزینی روغن بذر کتان با چربی شیر به کمک روش سطح پاسخ

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 645-655
ثمانه جودی عطار؛ وحید حکیم زاده؛ حسن رشیدی

5.

تأثیر کاپاکاراگینان بر ژل پر شده امولسیونی سرد ایزوله پروتئین آب پنیر: یک مطالعه رئولوژیکی و مکانیکی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 11 تیر 1402
محمد رضا صلاحی؛ سید محمد علی رضوی؛ محبت محبی

6.

محافظت ویتامین از شرایط سیستم گوارش با استفاده از میکروژل آلژینات- پروتئین آب پنیر. مطالعه موردی ویتامین B کمپلکس

دوره 16، شماره 3، مرداد و شهریور 1399، صفحه 37-50
محسن زندی

7.

مقایسه کارایی آسکوربیک‌اسید و آلفاتوکوفرول در ترکیب با پروتئین آب پنیر جهت افزایش پایداری اکسایشی میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei)

دوره 18، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1401، صفحه 140-150
سهیل ریحانی پول؛ سکینه یگانه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب