آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,749,315
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,789,652

1.

اثر فرآیندهای حرارتی تف دادن و اکسترود کردن بر ترکیب شیمیایی، بخش‌های تجزیه پذیری و قابلیت هضم روده‌ای ماده خشک و پروتئین خام دانه سویا به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 399-412
حامد خراسانی؛ مسلم باشتنی؛ علیرضا فروغی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ فاطمه گنجی

2.

اثر منبع کاتیونی و DCAD جیره گاو شیری بر فراسنجه‌های تخمیر شکمبه در شرایط برون تنی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 181-195
یاسر فیض دار برآبادی؛ سید احسان غیاثی؛ محمد باقر منتظر تربتی

3.

بررسی تاثیر افزودنی های مختلف بر پایداری هوازی، ترکیب شیمیایی

دوره 4، شماره 4، دی 1390
تقی قورچی؛ فرزاد قنبری؛ طیبه ابراهیمی

4.

بررسی مقاومت ریزکپسول‌های روغن ماهی در شرایط شکمبه‌ و تأثیر آنها بر تولید گاز و قابلیت هضم به روش آزمایشگاهی

دوره 4، شماره 3، مهر 1391
رشید صفری؛ رضا ولی زاده؛ رسول کدخدایی؛ بی بی نرجس علم الهدی؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ عباسعلی ناصریان

5.

ترکیب شیمیایی، تجزیه‌پذیری و تولید گاز گیاهان شورزیست سلمکی سفید (Atriplex canesences)، علف شور (Salsola rigida) و چمن شور (Aeluropus littoralis)

دوره 7، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 1-11
علی رزاقی؛ رضا ولی زاده؛ محمد ترحمی

6.

ترکیب شیمیایی و فراسنجه‌های تجزیه پذیری شکمبه‌ای ماده خشک و پروتئین کنجاله منداب اصلاح شده عمل‌آوری شده با پرتو میکروویو

دوره 12، شماره 3، مهر 1399، صفحه 291-305
سیدروح اله ابراهیمی محمودآباد؛ علی نیکخواه؛ علی اصغر صادقی

7.

تعیین ارزش تغذیه‌ای هفت گونه از علف‌های هرز مزارع یونجه با استفاده از روش‌های آزمایشگاهی

دوره 10، شماره 2، تیر 1397، صفحه 195-208
ملیحه داداشی؛ علی حسین خانی؛ حمید محمدزاده

8.

تعیین ارزش غذایی گیاه نوروزک (Salvia leriifolia) در تغذیه نشخوارکنندگان

دوره 6، شماره 2، تیر 1393
رضا ولی زاده؛ رشید صفری؛ سید احسان غیاثی؛ حمیدرضا عشقی زاده

9.

تعیین ترکیب شیمیایی و ضرایب تجزیه پذیری گیاه مرتعی شور بیابانی( Salsola tomentosa) در مراحل مختلف رشد با استفاده از روش کیسه های نایلونی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 210-216
مسلم باشتنی؛ سمیه صیفی؛ حسین نعیمی پور یونسی؛ جلیل فرزاد مهر

10.

تعیین خصوصیات آنتی‌اکسیدانی، ارزش غذایی و قابلیت هضم شکمبه‌ای- رو‌ده‌ای برگ بنه (Pistacia atlantica) به روش کیسه‌های نایلونی

دوره 10، شماره 4، دی 1397، صفحه 477-488
فاطمه گنجی؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر؛ سید احسان غیاثی

11.

مقایسه تاثیر پرتوهای یون ساز گاما و الکترون بر کینتیک تجزیه شکمبه ای پروتئین و اسیدهای آمینه کنجاله سویا

دوره 5، شماره 4، دی 1392
فرزاد قنبری؛ تقی قورچی؛ پروین شورنگ؛ هرمز منصوری؛ نورمحمد تربتی نژاد



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب