1.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

2.

اثر کود‏های آلی و زیستی بر محتوای نیتروژن، فسفر و پتاسیم، رنگیزه‏ های فتوسنتزی و میزان ماده مؤثره گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea Purpurea L.)

دوره 16، شماره 2، تیر 1397، صفحه 283-298
حسنا فیاضی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ احمد کوچک زاده؛ عبدالحمید پاپ زن؛ محمدحسین ارزانش

3.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر خصوصیات فیزیولوژیکی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) تحت تنش خشکی

دوره 13، شماره 4، دی 1394، صفحه 728-737
قدیر طاهری

4.

بررسی اثرات کائولین و اسید سالیسیلیک بر عملکرد و برخی پاسخ‌های فیزیولوژیکی زیتون تحت تنش خشکی

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 605-619
صادق عزیزی فر؛ وحید عبدوسی؛ رحمت اله غلامی؛ مهرداد قوامی؛ علی محمدی ترکاشوند

5.

بررسی اثر ترکیبات آللوشیمیایی جو زراعی (Hordeum vulgare L.)بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و فعالیت برخی آنزیم‌های گیاهچه سلمه‌تره (Chenopodium album L.)

دوره 28، شماره 2، شهریور 1393، صفحه 234-241
روزبه فرهودی؛ عادل مدحج؛ سیدرضا علوی نیا

6.

بررسی اثر حشره‌کشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم (Brevicoryne brassicae L.) و شته سبز گندم (Schizaphis graminum Rondani)

دوره 31، شماره 3، آذر 1396، صفحه 496-504
مریم پهلوان یلی؛ محسن محمدی انایی

7.

بررسی تأثیرکاربرد همزمان Trichoderma harzianum و مالچ گیاهی بر عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیکی گندم رقم نارین

دوره 35، شماره 4، بهمن 1400، صفحه 433-444
مخدره مهربانی؛ عباس محمدی؛ مسعود خزاعی؛ مجید جامی الاحمدی

8.

بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا

دوره 31، شماره 2، شهریور 1396، صفحه 235-245
محمدرضا اصغری؛ محمد توحیدیان

9.

بهینه‌سازی محیط‌کشت جهت پینهزایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) و تأثیر عصاره مخمر بر ترکیبات آنتی‌اکسیدان

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 107-118
آزاده صفاریزدی؛ علی گنجعلی؛ رضا فرهوش؛ منیره چنیانی

10.

پاسخ ریحان (Ocimum bacilicum L.) به نظام‌های مختلف تغذیه‌ای در رقابت با علف‌های هرز

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 بهمن 1400
اسماعیل معافی؛ فائزه زعفریان؛ وحید اکبرپور؛ ایراندخت منصوری

11.

تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، خرداد 1392، صفحه 10-17
کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری

12.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، خرداد 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

13.

تاثیر کاربرد ورمی‌کمپوست و باکتری‌های محرک رشد گیاه (PGPR) بر عملکرد، صفات رویشی و متابولیت‌های ثانویه ریحان (L Ocimum basilicuum)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 10 اردیبهشت 1401
سلیمه مختومی؛ شبنم خوشبخت؛ عباسعلی نوری نیا

14.

کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica)

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 765-777
مرجان السادات حسینی؛ سید مرتضی زاهدی؛ مهدیه کریمی؛ اصغر ابراهیم زاده



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.