1.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

2.

اثر کود‏های آلی و زیستی بر محتوای نیتروژن، فسفر و پتاسیم، رنگیزه‏ های فتوسنتزی و میزان ماده مؤثره گیاه دارویی سرخارگل (Echinacea Purpurea L.)

دوره 16، شماره 2، تابستان 1397، صفحه 283-298
حسنا فیاضی؛ علیرضا ابدالی مشهدی؛ احمد کوچک زاده؛ عبدالحمید پاپ زن؛ محمد حسین ارزانش

3.

اثر محلول‌پاشی کیتوزان بر خصوصیات فیزیولوژیکی کمای بینالودی (Ferula flabelliloba) تحت تنش خشکی

دوره 13، شماره 4، زمستان 1394، صفحه 728-737
قدیر طاهری

4.

ارزیابی فیتوشیمیایی، فعالیت آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی برخی ارقام مختلف گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 19 مرداد 1400
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

5.

بررسی اثر ترکیبات آللوشیمیایی جو زراعی (Hordeum vulgare L.)بر جوانه زنی، رشد گیاهچه و فعالیت برخی آنزیم‌های گیاهچه سلمه‌تره (Chenopodium album L.)

دوره 28، شماره 2، تابستان 1393، صفحه 234-241
روزبه فرهودی؛ عادل مدحج؛ سیدرضا علوی نیا

6.

بررسی اثر حشره‌کشی عصاره دانه زیتون تلخ و پوست لیموترش روی شته مومی کلم (Brevicoryne brassicae L.) و شته سبز گندم (Schizaphis graminum Rondani)

دوره 31، شماره 3، پاییز 1396، صفحه 496-504
مریم پهلوان یلی؛ محسن محمدی انایی

7.

بررسی تأثیرکاربرد همزمان Trichoderma harzianum و مالچ گیاهی بر عملکرد و خصوصیات فیزیولوژیکی گندم رقم نارین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 02 آبان 1400
مخدره مهربانی؛ عباس محمدی؛ مسعود خزاعی؛ مجید جامی الاحمدی

8.

بررسی کاربرد بسته بندی نانو بر ماندگاری و خواص کیفی میوه هلو رقم آلبرتا

دوره 31، شماره 2، تابستان 1396، صفحه 235-245
محمدرضا اصغری؛ محمد توحیدیان

9.

بهینه‌سازی محیط‌کشت جهت پینهزایی گیاه خرفه (Portulaca oleracea) و تأثیر عصاره مخمر بر ترکیبات آنتی‌اکسیدان

دوره 34، شماره 1، بهار 1399، صفحه 107-118
آزاده صفار یزدی؛ علی گنجعلی؛ رضا فرهوش؛ منیره چنیانی

10.

تأثیر چند پایه مختلف مرکبات بر میزان ترکیبات بیوشیمیایی پرتقال پارسون براون و مارس در جیرفت

دوره 27، شماره 1، بهار 1392، صفحه 10-17
کامبیز مشایخی؛ حسین صادقی؛ وحید اکبرپور؛ صادق آتشی؛ سید جواد موسوی‌زاده؛ ملیحه آبشایی؛ زهره نظری

11.

تاثیر حلال‌های مختلف بر میزان ترکیبات فنلی و فعالیت آنتی اکسیدانی میوه عناب (Ziziphus jujube Miller)

دوره 31، شماره 1، بهار 1396، صفحه 158-166
غلامحسین داوری نژاد؛ سیده فائزه تقی زاده؛ جواد اصیلی

12.

کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica)

دوره 31، شماره 4، زمستان 1396، صفحه 765-777
مرجان السادات حسینی؛ سید مرتضی زاهدی؛ مهدیه کریمی؛ اصغر ابراهیم زاده

13.

نقش ملاتونین روی خصوصیات بیوشیمیایی و ماندگاری میوه گیلاس رقم سیاه مشهد طی دوره انبارمانی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 04 آذر 1400
بهاره قربانی؛ رقیه نجف زاده



Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.