آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,777,419
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,808,362

1.

تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی

دوره 14، شماره 4، مهر و آبان 1397، صفحه 671-684
سارا بهادران؛ جواد کرامت؛ محمد حجت الاسلامی

2.

تولید دوشاب غنی‌شده با بزرک و بررسی برخی از ویژگی‌های شیمیایی آن

دوره 10، شماره 1، فروردین 1393
فریبا یاغچی؛ سیدهادی پیغمبردوست؛ صدیف آزادمرد دمیرچی؛ جواد حصاری؛ رحیم محمدی وش بگتاش؛ علی اکبر علیزاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب