آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,292
تعداد مشاهده مقاله49,729,130
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,660,859
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
سارا بهادران; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). 'تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب