آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,155
تعداد مقالات22,242
تعداد مشاهده مقاله98,310,456
تعداد دریافت فایل اصل مقاله35,874,318
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
سارا بهادران; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). 'تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب