آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,117
تعداد مقالات21,937
تعداد مشاهده مقاله93,856,676
تعداد دریافت فایل اصل مقاله28,232,891
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
سارا بهادران; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). 'تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب