آمار

تعداد نشریات49
تعداد شماره‌ها1,847
تعداد مقالات19,539
تعداد مشاهده مقاله9,343,130
تعداد دریافت فایل اصل مقاله6,576,448
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
سارا بهادران; جواد کرامت; محمد حجت الاسلامی. "تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 14, 4, 1397, 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. (1397). 'تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 14(4), pp. 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711
بهادران, سارا, کرامت, جواد, حجت الاسلامی, محمد. تاثیر اضافه کردن آرد بزرک بر ویژگی‌های فیزیکی کیک اسفنجی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1397; 14(4): 671-684. doi: 10.22067/ifstrj.v1395i0.32711


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب