آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,503
تعداد مشاهده مقاله25,595,951
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,402,396

1.

اثر پوترسین و ژل آلوئه ورا بر شاخص های بیوشیمیایی میوه هلو رقم ردتاپ در طول انبارداری

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 159-170
ندا درخشان؛ علی اکبر شکوهیان؛ بهرام فتحی آچاچلوئی

2.

اثر سایکوسل بر رشد و رنگیزه‌های فتوسنتزی دو رقم زیتون تحت دورهای مختلف آبیاری

دوره 27، شماره 4، اسفند 1392، صفحه 460-469
وحید اکبری؛ رسول جلیلی مرندی

3.

اثر غلظت و زمان کاربرد اسید هیومیک بر صفات مورفوفیزیولوژیک اسفناج ( .Spinacia oleracea L)

دوره 34، شماره 4، اسفند 1399، صفحه 663-678
محبوبه ناصری؛ حسین آرویی؛ مریم محمدی

4.

بررسی اثر حلال‌های مختلف بر استخراج کاروتنوئیدهای دارای فعالیت آنتی‌اکسیدانی از کدو حلوایی

دوره 13، شماره 2، خرداد و تیر 1396، صفحه 426-435
جواد مهدی زاده مقدم؛ سمیه رحیمی

5.

بررسی اثر قارچ مایکوریزا، ورمی‌کمپوست و هیومیک اسید بر ویژگی‌های بیوشیمیایی و عملکردی گیاه ماریتیغال (Silybum marianum)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 531-548
فروزان نیکخواه نایینی؛ علی رضا لادن مقدم؛ پژمان مرادی؛ وحید عبدوسی؛ مهدی رضایی

6.

بررسی ارزش غذایی و کیفیت ظاهری میوه ده رقم پرتقال (Citrus sinensis) روی پایه نارنج (Citrus aurantium)

دوره 35، شماره 4، اسفند 1400، صفحه 507-520
اعظم سیدی؛ زینب فیروزبخت؛ مریم احمد زاده

7.

بررسی تأثیر محلول‌پاشی اپی‌براسینولید بر فعالیت برخی آنزیم‌های آنتی‌اکسیدان، نیترات ردوکتاز و رنگدانه‌های فتوسنتزی لوبیا تحت تنش خشکی

دوره 11، شماره 2، دی 1399، صفحه 76-94
مهسا محمدی؛ مجید پوریوسف؛ افشین توکلی؛ احسان محسنی فرد

8.

بررسی تغییرات بیوشیمیایی ایجاد شده در اثر محلول‌پاشی سالیسیلیک اسید و تیامین بر گل ژربرا رقم پینک الگانس (Gerbera jamesonii L., cv. Pink Elegance)

دوره 29، شماره 1، خرداد 1394، صفحه 127-133
میثم منصوری؛ محمود شور؛ علی تهرانی فر؛ یحیی سلاح ورزی

9.

تأثیر اسید جیبرلیک و پوترسین بر رشد، گلدهی و عمر گلجای گل شاخه بریده سوسن رقم ʻLesothoʼ

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 163-175
مریم حجتی پور؛ معظم حسن پور اصیل

10.

تأثیر جیبرلیک اسید و نیتروژن بر برخی پارامترهای فیزیولوژی و عناصر غذایی کم‌مصرف پسته تحت تنش کلرید سدیم

دوره 30، شماره 3، مرداد 1395، صفحه 955-967
وحید مظفری؛ فریبا خالقی

11.

تأثیر زمان‌های مختلف کم‌آبیاری بر ویژگی‌های فیزیولوژیک و کارایی مصرف آب چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.) در دو روش کشت

دوره 21، شماره 1، فروردین 1402، صفحه 11-28
فاطمه مشهدی؛ حمیدرضا خزاعی؛ محمدرضا رمضانی مقدم

12.

تأثیر کاربرد اسیدفولویک و نانوکلات آهن بر گلدهی و عمر پس از برداشت گل ژربرا (Gerbera jamesonii) رقم دانی

دوره 33، شماره 4، اسفند 1398، صفحه 711-725
سهیلا حاجی زاده؛ زهره جبارزاده؛ میرحسن رسولی صدقیانی

13.

تأثیر منابع مختلف کودی و تراکم کاشت بر صفات مورفولوژیک و محتوی رنگدانه‌های فتوسنتزی اسفرزه (Plantago ovata Forsk)

دوره 19، شماره 4، دی 1400، صفحه 327-341
میثم خاوری؛ محمدعلی بهدانی؛ حمیدرضا فلاحی

14.

تأثیر میزان نیتروژن و آبیاری بر برخی صفات فیزیولوژیک، کمی و کیفی میوه گوجه‌فرنگی گلخانه‌ای رقم ̓ نیوتن ̒

دوره 38، شماره 1، اردیبهشت 1403، صفحه 213-233
سعید محمدزاده؛ مرتضی گلدانی؛ فاطمه یعقوبی؛ محمد بنایان اول

15.

تأثیر نظام‌های خاک‌ورزی، مدیریت بقایای گیاهی و کاربرد کود پتاسیم بر عملکرد و برخی ویژگی‌های فیزیولوژیک چای ترش (Hibiscus sabdariffa L.)

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 633-647
زهرا میر؛ احمد قنبری؛ مهدی دهمرده؛ محمود رمرودی؛ محمدرضا اصغری پور

16.

تأثیر همزیستی میکوریزای آرباسکولار و شبه‌میکوریزای داخلی بر عملکرد دانه و برخی خصوصیات فیزیولوژیک ژنوتیپ‌های نخود (Cicer arietinum L.)

دوره 12، شماره 2، دی 1400، صفحه 104-121
محمد جواد ارشدی؛ مهدی پارسا؛ امیر لکزیان؛ محمد کافی

17.

تغییرات برخی ویژگی‌های بیوشیمیایی برگ انگور بیدانه قرمز متأثر از تنش خشکی و کاربرد برخی کودهای آلی و شیمیایی

دوره 35، شماره 2، شهریور 1400، صفحه 267-281
آسیه صفری؛ اکرم فاطمی؛ محسن سعیدی؛ زهرا کلاهچی



سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب