1.

Antibacterial eff ect of Lavandula stoechas and Origanum majorana essential oils against Staphylococcus aureus, Streptococcus agalactiae, and Escherichia coli

دوره 11، شماره 1، پاییز و زمستان 2019، صفحه 35-41
samira noori؛ Reza Rahchamani؛ Javad Bayat Kohsar؛ fatemeh Bahri Binabaj

2.

بررسی تأثیر فاصله آبیاری و ترکیب های کشت مخلوط مرزنجوش (Origanum vulgare) و زعفران (Crocus sativus) بر خنک شدن بنه ها بمنظور کاهش اثرات نامطلوب تغییر اقلیم

دوره 11، شماره 3، پاییز 1392
علیرضا کوچکی؛ جواد شباهنگ؛ سرور خرم دل؛ ریحانه عظیمی

3.

تولید و بهینه‌سازی ویژگی‌های نانوکامپوزیت زیست‌تخریب‌پذیر کیتوزان /نانوفیبرآلی حاوی اسانس‌های مرزنجوش بخارایی و زنیان و کاربرد آن بر پایداری اکسیداتیو روغن کلزا

دوره 14، شماره 5، آذر و دی 1397، صفحه 907-927
عیسی جاهد؛ هادی الماسی؛ محمد علیزاده خالد آباد

4.

مقایسه اثر پودر و عصاره هیدروالکلی مرزنجوش با ویرجینامایسین بر عملکرد، متابولیتهای خونی، جمعیت میکروبی ایلئوم، مرفولوژی ژژونوم و کیفیت گوشت جوجه های گوشتی

دوره 8، شماره 1، تابستان 1395، صفحه 108-121
محمد رضا گنجه؛ محمد سالارمعینی


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.