آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,263
تعداد مشاهده مقاله20,096,186
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,285,429

1.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

2.

اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 237-253
رقیه محمدپور وشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری

3.

اثرات زیستی اسانس پوست میوه چند گونه مرکبات روی شپشه‌ی آرد (Coleoptera: Tenebrionidae) Tribolium confusum Duval

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 115-124
مهدی کبیری رئیس آباد؛ محمود محمدی شریف؛ ملیحه کبیری نسب

4.

اثر الگوهای کشت مخلوط ردیفی بر عملکرد، اجزای عملکرد و کنترل علف‌هرز شنبلیله (Trigonella foenum-greacum L.) و انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 13، شماره 3، مهر 1394، صفحه 623-636
فهیمه مردانی؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی

5.

اثر الگوهای کشت مخلوط ردیفی سه گونه رازیانه (Foeniculum vulgar Mill)، کنجد (Sesamumindicum) و لوبیا (Phaseolusvulgaris L.) بر خصوصیات رشد، عملکرد کمی و کیفی و اجزای عملکرد

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 406-416
فاطمه رنجبر؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی

6.

اثر تلقیح گونه‌های قارچ میکوریز (AMF) بر رشد و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 342-348
مهدی محمودزاده؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ عباس حسنی؛ محسن برین

7.

اثر تنش خشکی و مصرف انواع کود آلی و معدنی و بقایای آنها بر عملکرد و اجزای عملکرد بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 383-395
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ براتعلی سیاه سر

8.

اثر تنظیم‌کننده‌های زیستی بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و ترکیبات اسانس Ammi visnaga (L.)

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 309-320
دیاکو رسولی؛ رقیه محمدپور وشوایی؛ براتعلی فاخری

9.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 285-301
فرج مویدی؛ سجاد کردی؛ علی اشرف مهرابی؛ سهیلا دست برهان

10.

اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 285-306
سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری

11.

اثر مالچ زنده و کلش در تلفیق با دزهای کاهش یافته تریفلورالین بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 269-283
مریم عباس زاده؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

12.

اثر محلول پاشی با غلظت های سالیسیلیک اسید و پوتریسین بر خصوصیات رشدی و عملکرد مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 73-85
عزیزه فرجی مهمانی؛ بهروز اسماعیل پور؛ فاطمه سفیدکن؛ سرور خرم دل

13.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.) و ریحان (Ocimum basilicum L.) در الگوهای مختلف کشت مخلوط با لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 263-280
اسماعیل رضائی چیانه

14.

ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 399-414
علیرضا همتی؛ علی گنجلو؛ کامبیز ورمیرا؛ ماندانا بی مکر

15.

ارزیابی تنوع برخی از شاخص‌های فیتوشیمیایی و اثرات ضدباکتریایی در عصاره ارقام ایرانی گل داوودی (Dendranthema morifolium Ramat.)

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 149-161
شیرین تقی پور؛ عبداله احتشام نیا؛ حامد خدایاری؛ حسن مومیوند

16.

ارزیابی فعالیت آنتی‌اکسیدانی اسانس استخراج‌شده از گیاه باریجه (Ferula gummosa Boiss) در روغن مخصوص سرخ‌کردنی

دوره 11، شماره 5، آذر و دی 1394، صفحه 631-642
زهرا هاشمی؛ محمد حجتی؛ محمد طاهانژاد

17.

ارزیابی فنول و فلاونوئید کل، قدرت آنتی‌اکسیدانی و فعالیت ضدمیکروبی اسانس انجدان رومی بر برخی از قارچ‌های عامل پوسیدگی و فساد میوه سیب و پرتقال

دوره 18، شماره 5، آذر و دی 1401، صفحه 699-709
مصطفی رحمتی جنیدآباد؛ بهروز علیزاده بهبهانی؛ محمد نوشاد

18.

ارزیابی کارآیی کودهای دامی در تولید گیاه دارویی آویشن دنایی (Thymus daenensis L.)

دوره 14، شماره 3، مهر 1401، صفحه 449-466
عسکر قنبری عدیوی؛ سینا فلاح؛ زهرا لری گوئینی؛ مجتبی کریمی

19.

ارزیابی کاربرد تلفیقی کودهای زیستی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی زنیان

دوره 6، شماره 3، مهر 1393، صفحه 582-594
اسماعیل رضائی چیانه؛ عادل دباغ محمدی نسب

20.

ارزیابی و مقایسه خشک‌کن خورشیدی همرفت طبیعی و اجباری برای خشک کردن سبزیجات در استان خوزستان

دوره 7، شماره 1، 1396، صفحه 114-125
جعفر حبیبی اصل؛ لیلا بهبهانی؛ آذرخش عزیزی

21.

ﺑﺮرﺳﻲﺧﺼﻮﺻﻴﺎت ﻓﻨﻮﻟﻮژیکی، ریختی و فیتوشیمی ژﻧﻮﺗﻴﭗ‌ﻫﺎی زنیان (Trachyspermum ammi L.)

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 995-1008
مهدی فراوانی؛ نرجس عزیزی؛ عبدالکریم نگاری؛ مجید رنجبر؛ علی اشرف جعفری

22.

بررسی اثرات دمای انبار، اتمسفر و نوع پوشش بسته بندی بر برخی ویژگیهای کیفی بذور زنیان در طی نه ماه انبارداری

دوره 31، شماره 4، اسفند 1396، صفحه 643-657
گون آی بغدادی؛ مجید عزیزی؛ ناصر صداقت؛ وحید روشن؛ حسین آرویی

23.

بررسی اثر سطوح مختلف کود اوره و منابع مختلف کود آهن بر عملکرد کمی و کیفی به‌لیمو (Lippia citriodora H. B. & K.)

دوره 34، شماره 1، خرداد 1399، صفحه 45-59
مریم حیدرزاده؛ غلامرضا زارعی؛ ابوالفضل مروتی

24.

بررسی اثر قطع آبیاری در مرحله گلدهی و محلولپاشی اسپرمیدین بر برخی خصوصیات کمی ‏و کیفی اکوتیپ‏های مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum)

دوره 30، شماره 2، خرداد 1395، صفحه 303-315
سارا باختری؛ غلامرضا خواجویی نژاد؛ قاسم محمدی نژاد؛ روح اله مرادی

25.

بررسی اثر کود زیستی و اسید سالیسیلیک بر صفات کمی و کیفی مرزه تابستانه (Satureja hortensis L.) در شرایط تنش خشکی

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 277-291
محمود قجاوند؛ پورنگ کسرایی؛ حمیدرضا توحیدی مقدم؛ محمد ناصری؛ حمید لاریجانی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب