آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,977
تعداد مقالات20,289
تعداد مشاهده مقاله22,338,048
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,846,117

1.

Antifungal and toxicity effects of new combined essential oils on Oncorhynchus mykiss in comparison with malachite green

دوره 4، شماره 2، دی 2012، صفحه 1-8
Mohammad Mousavi؛ Seyed Saeed Mirzargar؛ Hosseinali Ebrahimzadeh Mousavi؛ Reza Omidbaigi؛ Alireza Khosravi؛ Alireza Bahonar

2.

Cytotoxic effect of essential oils from Salvia leriifolia Benth. on human Transitional Cell Carcinoma (TCC) and mouse fibroblast

دوره 3، شماره 2، آبان 2011، صفحه 51-56
Samaneh Attaran Dowom؛ Ahmad Reza Bahrami؛ Parwaneh Abrishamchi؛ Morvarid Saeinasab

3.

Effect of Zataria multiflora essential oil on rooster semen during storage at 4°C

دوره 10، شماره 1، دی 2018، صفحه 21-26
Fahimeh Geraminezhad؛ Mohammad Roostaei-Ali Mehr

4.

Phytochemical Analysis of Volatile and Non-volatile Fractions, Antioxidant, and Anti-Cancer Activities of Dracocephalum polychaetum and Dracocephalum kotschyi

دوره 14، شماره 1، دی 2022، صفحه 11-19
Marzieh Taghizadeh؛ Sara Soltanian؛ Nahid Nasibi

5.

Protective Effect of Celery ( Apium graveolens L. ) Essential Oil on the Experimental Model of Cuprizone-induced Multiple Sclerosis in Male C57BL/6 Mice

دوره 15، شماره 2، مهر 2023، صفحه 56-66
Tahoura Mohammadi-Ghohaki؛ Shahin Hassanpour؛ Morteza Zendedel kheybari

6.

اثرات اسانس مرزنگوش، شاه‌اسپرم، گندواش، رازیانه و کاج بر جوجه‌های گوشتی: اثرات ضدباکتریایی In-Vitro و عملکرد، مورفولوژی ژئوژنوم و جمعیت میکروبی ایلئوم

دوره 11، شماره 4، دی 1398، صفحه 463-479
علی خطیب جو؛ مریم اعلائی؛ فرشید فتاح نیا؛ مصطفی نعمتی؛ محمدرضا حافظی احمدی؛ هومن فرزادی

7.

اثرات تنش خشکی و تلقیح کودهای زیستی بر رشد، عملکرد و ترکیبات اسانس آویشن (Thymus vulgaris L.)

دوره 7، شماره 2، تیر 1394، صفحه 237-253
رقیه محمدپور وشوایی؛ محمد گلوی؛ محمود رمرودی؛ براتعلی فاخری

8.

اثرات زیستی اسانس پوست میوه چند گونه مرکبات روی شپشه‌ی آرد (Coleoptera: Tenebrionidae) Tribolium confusum Duval

دوره 28، شماره 1، خرداد 1393، صفحه 115-124
مهدی کبیری رئیس آباد؛ محمود محمدی شریف؛ ملیحه کبیری نسب

9.

اثرات کاربرد کودهای آلی، زیستی و شیمیایی بر عملکرد کمی و کیفی گیاه دارویی گشنیز (Coriandrum sativum L. )

دوره 29، شماره 4، اسفند 1394، صفحه 486-500
مهسا اقحوانی شجری؛ پرویز رضوانی مقدم؛ رضا قربانی؛ مهدی نصیری محلاتی

10.

اثر افزودن پروتکسین و اسانس نعناع، آویشن و دارچین به شیر بر عملکرد و فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار نژاد هلشتاین

دوره 13، شماره 2، تیر 1400، صفحه 161-173
فرشید صراف؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران

11.

اثر الگوهای کشت مخلوط ردیفی بر عملکرد، اجزای عملکرد و کنترل علف‌هرز شنبلیله (Trigonella foenum-greacum L.) و انیسون (Pimpinella anisum L.)

دوره 13، شماره 3، مهر 1394، صفحه 623-636
فهیمه مردانی؛ حمیدرضا بلوچی؛ علیرضا یدوی؛ امین صالحی

12.

اثر الگوهای کشت مخلوط ردیفی سه گونه رازیانه (Foeniculum vulgar Mill)، کنجد (Sesamumindicum) و لوبیا (Phaseolusvulgaris L.) بر خصوصیات رشد، عملکرد کمی و کیفی و اجزای عملکرد

دوره 30، شماره 3، آذر 1395، صفحه 406-416
فاطمه رنجبر؛ علیرضا کوچکی؛ مهدی نصیری محلاتی

13.

اثر تداخل علف‌هرز سلمه‌تره (Chenopodium album L.)بر سرعت ظهور برگ و عملکرد رازیانه (Foeniculum vulgare L.)

دوره 6، شماره 4، دی 1393، صفحه 788-797
بهرام میرشکاری

14.

اثر تراکم کاشت و رقم بر خصوصیات مرفولوژیکی، عملکرد و صفات کیفی ریحان (Ocimum basilicum L.) در کشت هیدروپونیک

دوره 32، شماره 2، شهریور 1397، صفحه 263-272
فرزانه بدخشان؛ فریده صدیقی دهکردی؛ سید محمد حسن مرتضوی

15.

اثر تلقیح گونه‌های قارچ میکوریز (AMF) بر رشد و مواد مؤثره نعناع فلفلی (Mentha piperita)

دوره 29، شماره 3، آذر 1394، صفحه 342-348
مهدی محمودزاده؛ میرحسن رسولی صدقیانی؛ عباس حسنی؛ محسن برین

16.

اثر تنش خشکی و مصرف انواع کود آلی و معدنی و بقایای آنها بر عملکرد و اجزای عملکرد بابونه آلمانی (Matricaria chamomilla L.)

دوره 3، شماره 3، مهر 1390، صفحه 383-395
احمد احمدیان؛ احمد قنبری؛ براتعلی سیاه سر

17.

اثر تنظیم‌کننده‌های زیستی بر صفات مورفولوژیک، فیزیولوژیک و ترکیبات اسانس Ammi visnaga (L.)

دوره 11، شماره 1، فروردین 1398، صفحه 309-320
دیاکو رسولی؛ رقیه محمدپور وشوایی؛ براتعلی فاخری

18.

اثر سطوح مختلف نیتروژن بر عملکرد، محتوای نیترات، عملکرد اسانس و برخی صفات فیزیولوژیکی چهار رقم ریحان

دوره 34، شماره 2، شهریور 1399، صفحه 285-301
فرج مویدی؛ سجاد کردی؛ علی اشرف مهرابی؛ سهیلا دست برهان

19.

اثر ضدمیکروبی فیلم زیست‌فعال زئین حاوی اسانس آویشن علیه Escherichia coli و listeriainnocua طی نگهداری سالاد الویه

دوره 12، شماره 2، خرداد و تیر 1395، صفحه 276-285
محبوبه کشیری

20.

اثر کاربرد کودهای آلی و زیستی بر خصوصیات رشدی و بیوشیمیایی رازیانه (Foeniculum vulgar Miller) در شرایط گلخانه

دوره 36، شماره 1، خرداد 1401، صفحه 285-306
سید امیرحمزه بهاری میمندی؛ شهرام شرف زاده؛ امید علیزاده؛ فرود بذرافشان؛ بهرام امیری

21.

اثر مالچ زنده و کلش در تلفیق با دزهای کاهش یافته تریفلورالین بر عملکرد و اجزای عملکرد شوید (Anethum graveolens L.)

دوره 36، شماره 2، شهریور 1401، صفحه 269-283
مریم عباس زاده؛ روح اله امینی؛ عادل دباغ محمدی نسب

22.

اثر محلول پاشی با غلظت های سالیسیلیک اسید و پوتریسین بر خصوصیات رشدی و عملکرد مرزه (Satureja hortensis L.)

دوره 14، شماره 1، فروردین 1395، صفحه 73-85
عزیزه فرجی مهمانی؛ بهروز اسماعیل پور؛ فاطمه سفیدکن؛ سرور خرم دل

23.

ارزیابی اثر تنش خشکی و مقادیر مختلف کود نیتروژن بر خصوصیات کیفی دانه گیاه دارویی سیاهدانه

دوره 11، شماره 4، دی 1392، صفحه 640-647
مصطفی حیدری؛ حسین جهان تیغی

24.

ارزیابی برخی صفات کمی و کیفی سیاهدانه (Nigella sativa L.) و ریحان (Ocimum basilicum L.) در الگوهای مختلف کشت مخلوط با لوبیا (Phaseolus vulgaris L.)

دوره 8، شماره 2، تیر 1395، صفحه 263-280
اسماعیل رضائی چیانه

25.

ارزیابی پیشرفت اکسایش روغن سویا غنی شده با اسانس اندام هوایی چویر حین انبارش تسریع شده

دوره 19، شماره 4، مهر و آبان 1402، صفحه 399-414
علیرضا همتی؛ علی گنجلو؛ کامبیز ورمیرا؛ ماندانا بی مکر

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب