آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,272
تعداد مشاهده مقاله20,820,133
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,840,795

1.

اثر فرایند برشته کردن به روش آون و مادون قرمز بر برخی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و کیفی دانه سویا

دوره 15، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1398، صفحه 133-144
فرشته غلامی؛ سارا انصاری

2.

ارزیابی ویژگی های فیزیکوشیمیایی و مکانیکی گاودانه (Vicia ervilia) و بررسی خصوصیات عملکردی آرد حاصل از آن

دوره 13، شماره 1، فروردین و اردیبهشت 1396، صفحه 38-52
مسعود تقی زاده؛ بهداد شکرالهی؛ فاطمه حامدی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب