تعداد نشریات | 49 |
تعداد شمارهها | 1,796 |
تعداد مقالات | 19,092 |
تعداد مشاهده مقاله | 8,355,541 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 5,689,127 |
1. | اثرات اوره آهسته رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبهای و صفات لاشه گوسفندان پرواری | |||
دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 273-291 | ||||
محمدرضا مشایخی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی رضایی | ||||
2. | اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجههای خونی و قابلیت هضم در جوجههای گوشتی | |||
دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339 | ||||
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده | ||||
3. | اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 29-41 | ||||
نفیسه بهرامی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد | ||||
4. | اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد برههای پرواری | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 13-27 | ||||
فرزام حسینی اصل؛ مرتضی چاجی | ||||
5. | اثر برگ مورد بر هضمپذیری، برخی فراسنجههای خونی و شکمبهای و گونههای پروتوزوا در گوسفند عربی | |||
دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 353-365 | ||||
کلثوم صالح پور؛ طاهره محمد آبادی؛ محمدرضا قربانی | ||||
6. | اثر بلوک اوره-ملاس غنی شده با موننسین بر عملکرد و برخی فراسنجههای خون و شکمبه برههای نر مهربان | |||
دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 314-327 | ||||
حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ سپیده افروزی؛ خلیل زابلی | ||||
7. | اثر تزریق شکمبهای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجههای تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی | |||
دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-149 | ||||
حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست | ||||
8. | اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگیهای کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia) | |||
دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 613-620 | ||||
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی | ||||
9. | اثر سطوح مختلف پنبهدانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجههای خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد | |||
دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 625-635 | ||||
محبوبه شاهی؛ تقی قورچی | ||||
10. | اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجههای تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی | |||
دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 109-122 | ||||
رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی؛ محمدرضا شیخلو | ||||
11. | اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه، | |||
دوره 1، شماره 2، تیر 1388 | ||||
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران | ||||
12. | اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه | |||
دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 403-414 | ||||
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی | ||||
13. | استفاده از باکتریهای تجزیه کنندهی تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیهای پوست انار | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 18 مهر 1401 | ||||
زهرا جهانآرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی | ||||
14. | اندازهگیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم بههمراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمعآوری کل مدفوع در شتر | |||
مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 23 اردیبهشت 1402 | ||||
هادی بهزاد؛ تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ جعفر باشتینی | ||||
15. | بررسی اثرات جایگزینی کاه ماش با کاه گندم یا سیلاژ ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبهای و فراسنجههای خونی در برههای نر پرواری | |||
دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 300-313 | ||||
ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری | ||||
16. | بررسی اثر جایگزینی گیاه سوبابل (Leucaena leucocephala) به جای یونجه بر عملکرد بزهای شیرده نجدی | |||
دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 158-169 | ||||
مکیه عبادی؛ طاهره محمد آبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده | ||||
17. | بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی | |||
دوره 3، شماره 4، دی 1390 | ||||
جواد غلامی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالارمعینی | ||||
18. | بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبهای غلاف کهور | |||
دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-46 | ||||
حسن علی عربی؛ فرشته علی پور؛ پویا زمانی؛ داریوش علی پور؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی | ||||
19. | بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجههای تخمیر شکمبهای و خونی گوسفند عربی | |||
دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 499-512 | ||||
طاهره محمد آبادی؛ زینب غزی؛ صالح طباطبایی وکیلی | ||||
20. | بررسی تأثیر سطوح مختلف پلتچسبان پروتئینی آمت بر عملکرد | |||
دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 21-32 | ||||
مجتبی خرمی؛ جواد پوررضا؛ عبدالحسین سمیع؛ مهدی محمدعلی پور؛ ابراهیم روغنی | ||||
21. | تأثیر انتخاب آزاد یونجه، جاشیر و کنسانتره بر قابلیت هضم و رفتار مصرف خوراک برههای نر عربی | |||
دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 505-518 | ||||
ویدا آریامنش؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری | ||||
22. | تأثیر تغذیه سیلاژ تفاله پرتقال بر عملکرد پرواری برههای نر نژاد زل | |||
دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 584-601 | ||||
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی | ||||
23. | تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیتهای خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی | |||
دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 190-200 | ||||
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا شهدادی | ||||
24. | تأثیرجیرههای حاوی فرآورده های فرعی پسته ی تیمار شده با بیم الکترون، سود و پلی اتیلن گلایکول بر قابلیت هضم و عملکرد بره های پرواری زندی | |||
دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 278-284 | ||||
مسعود مرادی؛ احمد افضل زاده؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان | ||||
25. | تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در برههای نژاد بلوچی | |||
دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 423-435 | ||||
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر | ||||
|