آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,994
تعداد مقالات20,805
تعداد مشاهده مقاله38,693,783
تعداد دریافت فایل اصل مقاله18,166,355

1.

اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری

دوره 11، شماره 3، مهر 1398، صفحه 273-291
محمدرضا مشایخی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی رضایی

2.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

3.

اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 29-41
نفیسه بهرامی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد

4.

اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 13-27
فرزام حسینی اصل؛ مرتضی چاجی

5.

اثر برگ مورد بر هضم‌پذیری، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای و گونه‌های پروتوزوا در گوسفند عربی

دوره 10، شماره 3، مهر 1397، صفحه 353-365
کلثوم صالح پور‍‍‍؛ طاهره محمدآبادی؛ محمدرضا قربانی

6.

اثر بلوک اوره-ملاس غنی شده با موننسین بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خون و شکمبه بره‌های نر مهربان

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 314-327
حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ سپیده افروزی؛ خلیل زابلی

7.

اثر تزریق شکمبه‌ای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی

دوره 12، شماره 2، تیر 1399، صفحه 135-149
حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست

8.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، دی 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

9.

اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 625-635
محبوبه شاهی؛ تقی قورچی

10.

اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی

دوره 13، شماره 1، فروردین 1400، صفحه 109-122
رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی؛ محمدرضا شیخلو

11.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، تیر 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

12.

اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه

دوره 8، شماره 3، مهر 1395، صفحه 403-414
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

13.

استفاده از باکتری‌های تجزیه‌کننده تانن تجاری یا جدا شده از شکمبه برخی از نشخوارکنندگان برای بهبود ارزش تغذیه‌ای پوست انار

دوره 15، شماره 3، مهر 1402، صفحه 299-315
زهرا جهان‌آرا؛ مرتضی چاجی؛ امید خراسانی

14.

اندازه‌گیری قابلیت هضم ظاهری مواد مغذی کاه گندم و کاه گندم به‌همراه پوسته برنج با استفاده از سه روش خاکستر نامحلول در اسید، لیگنین نامحلول در اسید و جمع‌آوری کل مدفوع در شتر

دوره 16، شماره 1، فروردین 1403، صفحه 1-13
هادی بهزاد؛ تقی قورچی؛ مصطفی حسین آبادی؛ جعفر باشتینی

15.

بررسی اثرات جایگزینی کاه ماش با کاه گندم یا سیلاژ ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری

دوره 9، شماره 3، مهر 1396، صفحه 300-313
ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

16.

بررسی اثر جایگزینی گیاه سوبابل (Leucaena leucocephala) به جای یونجه بر عملکرد بزهای شیرده نجدی

دوره 9، شماره 2، تیر 1396، صفحه 158-169
مکیه عبادی؛ طاهره محمدآبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

17.

بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، دی 1390
جواد غلامی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالارمعینی

18.

بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای غلاف کهور

دوره 10، شماره 1، فروردین 1397، صفحه 35-46
حسن علی عربی؛ فرشته علی پور؛ پویا زمانی؛ داریوش علی پور؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی

19.

بررسی تأثیر استفاده از پودر هسته خرما در جیره بر عملکرد، قابلیت هضم، فراسنجه‏های تخمیر شکمبه‏ای و خونی گوسفند عربی

دوره 13، شماره 4، دی 1400، صفحه 499-512
طاهره محمدآبادی؛ زینب غزی؛ صالح طباطبایی وکیلی

20.

بررسی تأثیر سطوح مختلف پلت‌چسبان پروتئینی آمت بر عملکرد

دوره 1، شماره 1، فروردین 1388، صفحه 21-32
مجتبی خرمی؛ جواد پوررضا؛ عبدالحسین سمیع؛ مهدی محمدعلی پور؛ ابراهیم روغنی

21.

تأثیر انتخاب آزاد یونجه، جاشیر و کنسانتره بر قابلیت هضم و رفتار مصرف خوراک بره‌های نر عربی

دوره 14، شماره 4، دی 1401، صفحه 505-518
ویدا آریامنش؛ محسن ساری؛ مرتضی چاجی؛ محمد بوجارپور؛ سمیه سالاری

22.

تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل

دوره 8، شماره 4، دی 1396، صفحه 584-601
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی

23.

تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی

دوره 5، شماره 3، مهر 1392، صفحه 190-200
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا شهدادی

24.

تأثیرجیره‌های حاوی فرآورده های فرعی پسته ی تیمار شده با بیم الکترون، سود و پلی اتیلن گلایکول بر قابلیت هضم و عملکرد بره های پرواری زندی

دوره 7، شماره 3، مهر 1394، صفحه 278-284
مسعود مرادی؛ احمد افضل زاده؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان

25.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

دوره 12، شماره 4، دی 1399، صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ سید همایون فرهنگ فر

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب