1.

اثرات اوره آهسته ‎رهش و ملاس، بر عملکرد رشد، قابلیت هضم، تخمیر شکمبه‌ای و صفات لاشه گوسفندان پرواری

دوره 11، شماره 3، پاییز 1398، صفحه 273-291
محمدرضا مشایخی؛ محسن ساری؛ نعیم عرفانی مجد؛ مرتضی رضایی

2.

اثر اسانس اسطوخودوس بر عملکرد، فراسنجه‌های خونی و قابلیت هضم در جوجه‌های گوشتی

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 328-339
نسیم بیدار؛ احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ مهدی وریدی؛ محمد محسن زاده

3.

اثر اسانس زنیان بر مصرف خوراک و پاسخ متابولیکی بزهای مهابادی در اوایل شیردهی

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 29-41
نفیسه بهرامی؛ یونس علی علی جو؛ رسول پیرمحمدی؛ بهزاد اسدنژاد

4.

اثر استفاده از برگ کنوکارپوس خشک یا سیلوشده بر هضم مواد مغذی و عملکرد رشد بره‌های پرواری

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 13-27
فرزام حسینی اصل؛ مرتضی چاجی

5.

اثر برگ مورد بر هضم‌پذیری، برخی فراسنجه‌های خونی و شکمبه‌ای و گونه‌های پروتوزوا در گوسفند عربی

دوره 10، شماره 3، زمستان 1397، صفحه 353-365
کلثوم صالح پور‍‍‍؛ طاهره محمد آبادی؛ محمدرضا قربانی

6.

اثر بلوک اوره-ملاس غنی شده با موننسین بر عملکرد و برخی فراسنجه‌های خون و شکمبه بره‌های نر مهربان

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 314-327
حسن علی عربی؛ محمد مهدی طباطبایی؛ پویا زمانی؛ سپیده افروزی؛ خلیل زابلی

7.

اثر تزریق شکمبه‌ای عصاره آبی محصولات فرعی پسته بر توازن نیتروژن و فراسنجه‌های تخمیری شکمبه در گوسفندان نر بلوچی

دوره 12، شماره 2، تابستان 1399، صفحه 135-149
حمید تقوی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ احمد آسوده؛ علیرضا حق پرست

8.

اثر زمان اعمال سطوح مختلف تنش شوری بر برخی ویژگی‌های کمی و کیفی علوفه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 12، شماره 4، زمستان 1393، صفحه 613-620
جعفر نباتی؛ محمد کافی؛ احمد نظامی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ علی معصومی؛ محمد زارع مهرجردی

9.

اثر سطوح مختلف پنبه‌دانه کامل بر تولید، ترکیبات شیر، قابلیت هضم و فراسنجه‌های خونی در گاو شیری نژاد مونت بیلیارد

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 625-635
محبوبه شاهی؛ تفی قورچی

10.

اثر سطوح مختلف پودر پوسته تخم مرغ بر تولید گاز، فراسنجه‌های ‌تخمیری و قابلیت هضم جیره غذایی آلوده با آفلاتوکسینB1 در شرایط برون تنی

دوره 13، شماره 1، بهار 1400، صفحه 109-122
رشید صفری؛ ذبیح اله نعمتی؛ محمدرضا شیخلو

11.

اثر فیتاز میکروبی بر قابلیت هضم ظاهری پروتئین خام، اسیدهای آمینه،

دوره 1، شماره 2، بهار 1388
احمد حسن آبادی؛ حسن نصیری مقدم؛ حسن کرمانشاهی؛ محسن دانش مسگران

12.

اثر مرحله رشد و زمان برداشت بر ترکیب شیمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و تولید گاز یونجه

دوره 8، شماره 3، زمستان 1395، صفحه 403-414
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

13.

بررسی اثرات جایگزینی کاه ماش با کاه گندم یا سیلاژ ذرت بر عملکرد، تخمیر شکمبه‌ای و فراسنجه‌های خونی در بره‌های نر پرواری

دوره 9، شماره 3، زمستان 1396، صفحه 300-313
ایمان مهرامیری؛ مرتضی چاجی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ طاهره محمدآبادی؛ محسن ساری

14.

بررسی اثر جایگزینی گیاه سوبابل (Leucaena leucocephala) به جای یونجه بر عملکرد بزهای شیرده نجدی

دوره 9، شماره 2، پاییز 1396، صفحه 158-169
مکیه عبادی؛ طاهره محمد آبادی؛ صالح طباطبایی وکیلی؛ مرتضی چاجی؛ خلیل میرزاده

15.

بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی

دوره 3، شماره 4، بهار 1390
جواد غلامی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالارمعینی

16.

بررسی ارزش غذایی و خصوصیات تخمیر شکمبه‌ای غلاف کهور

دوره 10، شماره 1، تابستان 1397، صفحه 35-46
حسن علی عربی؛ فرشته علی پور؛ پویا زمانی؛ داریوش علی پور؛ مصطفی ملکی؛ خلیل زابلی

17.

بررسی تأثیر سطوح مختلف پلت‌چسبان پروتئینی آمت بر عملکرد

دوره 1، شماره 1، تابستان 1388، صفحه 21-32
مجتبی خرمی؛ جواد پوررضا؛ عبدالحسین سمیع؛ مهدی محمدعلی پور؛ ابراهیم روغنی

18.

بررسی قابلیت هضم انواع خلر فرآوری شده در سیستم تولید گاز و محیط شکمبه و روده در شرایط برون تنی

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 28 تیر 1400
حسین راست پور؛ سید علیرضا وکیلی؛ عباسعلی ناصریان؛ محسن دانش مسگران؛ رضا ولی زاده

19.

تأثیر تغذیه‌ سیلاژ تفاله‌ پرتقال بر عملکرد پرواری بره‌های نر نژاد زل

دوره 8، شماره 4، بهار 1396، صفحه 584-601
آناهیتا تیموری چمه بن؛ اسداله تیموری یانسری؛ یداله چاشنی دل؛ علیرضا جعفری صیادی

20.

تأثیر جایگزینی یونجه خشک با سطوح مختلف پوسته پسته بر مصرف خوراک، قابلیت هضم مواد مغذی، فرآسنجه های تخمیری شکمبه، متابولیت‌های خون و توازن نیتروژن در گوسفندان نر بلوچی

دوره 5، شماره 3، بهار 1392، صفحه 190-200
عطیه رحیمی؛ عباسعلی ناصریان؛ رضا ولی زاده؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ علیرضا شهدادی

21.

تأثیرجیره‌های حاوی فرآورده های فرعی پسته ی تیمار شده با بیم الکترون، سود و پلی اتیلن گلایکول بر قابلیت هضم و عملکرد بره های پرواری زندی

دوره 7، شماره 3، بهار 1394، صفحه 278-284
مسعود مرادی؛ احمد افضل زاده؛ مهدی بهگر؛ محمد علی نوروزیان

22.

تأثیر کنجاله کنجد بر الگوی اسیدهای چرب گوشت و قابلیت هضم در بره‌های نژاد بلوچی

دوره 12، شماره 4، زمستان 1399، صفحه 423-435
سهیلا شبخوان شوکت آباد؛ مسلم باشتنی؛ همایون فرهنگ فر

23.

تاثیر استفاده از اوره گوگرددار بر قابلیت هضم، فراسنجه های خونی و تخمیر شکمبه ای در بز رائینی

دوره 5، شماره 2، پاییز 1392
اکبر جواندل کورعباسلو؛ رضا طهماسبی؛ امید دیانی

24.

تاثیر افزودن مکمل آلی روی-متیونین به جیره‌های حاوی چربی غیر اشباع بر عملکرد رشد، وضعیت سلامتی و برخی فراسنجه‌های خونی گوساله‌های شیرخوار هلشتاین

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 20 مهر 1400
کامران کرم نژاد؛ محسن ساری؛ مهدی دهقان بنادکی؛ حسن رفیعی یارندی

25.

تاثیر تنش شوری بر ترکیب شمیایی، قابلیت هضم آزمایشگاهی و خصوصیات تولید گاز گیاه کوشیا (Kochia scoparia)

دوره 8، شماره 2، پاییز 1395، صفحه 238-247
رضا ولی زاده؛ مهدی محمودی ابیانه؛ رضا گنجوی

اولین صفحه صفحه قبل 1 2 صفحه بعد آخرین صفحه


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.