آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,993
تعداد مقالات20,503
تعداد مشاهده مقاله25,604,782
تعداد دریافت فایل اصل مقاله15,412,527

1.

اثر نوع نیتروژن و سطوح اکسیژن در محلول غذایی بر رشد و برخی عناصر پرمصرف کاهو (Lactuca sativa cv. Great leak) در کشت هیدروپونیک

دوره 27، شماره 2، شهریور 1392، صفحه 148-157
محمدحسن باقری؛ حمیدرضا روستا

2.

بررسی اثرات شوری های مختلف آب آبیاری بر صفات کمی و کیفی گوجه فرنگی زیتونی هیدروپونیک

دوره 26، شماره 2، خرداد 1391
احد فعالیان؛ حسین انصاری؛ محمد کافی

3.

بررسی اثر غلظت محلول غذایی، زمان و دفعات مناسب برگپاشی بر رشد برگ و بنه‌های دختری زعفران (Crocus sativus L.)

دوره 13، شماره 1، فروردین 1394، صفحه 193-202
رضا خراسانی؛ پرویز رضوانی مقدم؛ فاطمه حسن زاده اول

4.

تأثیر آرژینین بر خصوصیات بیوشیمیایی میوه توت‌فرنگی رقم ’آلبیون‘ در شرایط کم محلول‌دهی

دوره 37، شماره 1، خرداد 1402، صفحه 135-149
صلاح الدین مصلحتی فرد؛ حمید حسن پور

5.

واکنش‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی توت‌فرنگی تحت تأثیر عصاره جلبک دریایی در شرایط کمبود آهن

دوره 33، شماره 1، خرداد 1398، صفحه 101-111
اعظم رحیمیان؛ محمود اثنی عشری؛ حسن ساری خانی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب