آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,972
تعداد مقالات20,268
تعداد مشاهده مقاله21,124,152
تعداد دریافت فایل اصل مقاله12,053,238

1.

تأثیر روش‌های مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا

دوره 12، شماره 3، مرداد و شهریور 1395، صفحه 371-381
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری

2.

ساخت فیلم نشان‌دهند‌ه تازگی پنیر موزارلا با جاسازی عصاره هویج بنفش در شبکه ژلاتین و صمغ ایرانی

دوره 18، شماره 6، بهمن و اسفند 1401، صفحه 167-180
محمد صادق عرب؛ حنان لشکری؛ مهرداد نیاکوثری؛ محمد هادی اسکندری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب