جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. (1395). تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
حسین جوینده; مجید نوش کام; امیربهادر داوری. "تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 3, 1395, 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. (1395). 'تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), pp. 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(3): 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525