جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. (1395). Effects of Different Manufacturing Methods on Yield, Physicochemical and Sensory Properties of Mozzarella Cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
حسین جوینده; مجید نوش کام; امیربهادر داوری. "Effects of Different Manufacturing Methods on Yield, Physicochemical and Sensory Properties of Mozzarella Cheese". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 3, 1395, 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. (1395). 'Effects of Different Manufacturing Methods on Yield, Physicochemical and Sensory Properties of Mozzarella Cheese', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), pp. 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525
جوینده, حسین, نوش کام, مجید, داوری, امیربهادر. Effects of Different Manufacturing Methods on Yield, Physicochemical and Sensory Properties of Mozzarella Cheese. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(3): 371-381. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.57525


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.