تعداد نشریات | 50 |
تعداد شمارهها | 1,876 |
تعداد مقالات | 19,735 |
تعداد مشاهده مقاله | 12,586,205 |
تعداد دریافت فایل اصل مقاله | 7,712,298 |
1. | تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده | |
صفحه 340-349 | ||
میلاد فتحی؛ سید محمد علی رضوی | ||
2. | شفافسازی آبنارنج با استفاده از اولترافیلتراسیون: بهینهسازی شار تراوه و مقاومت گرفتگی با روش سطح پاسخ | |
صفحه 350-361 | ||
محمدمهدی سیدآبادی؛ مهدی کاشانی نژاد؛ علیرضا صادقی ماهونک؛ یحیی مقصودلو؛ فخرالدین صالحی | ||
3. | مدلسازی فرایند خشک شدن لایه نازک ژل آلوئهورا | |
صفحه 362-370 | ||
مهدی مرادی؛ مهرداد نیاکوثری؛ ارمغان اعتمادی | ||
4. | تأثیر روشهای مختلف تولید بر میزان راندمان و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و حسی پنیر موزارلا | |
صفحه 371-381 | ||
حسین جوینده؛ مجید نوش کام؛ امیربهادر داوری | ||
5. | ویژگی ضدمیکروبی اولئورزین لیکوپن روی برخی پاتوژنهای غذایی | |
صفحه 382-387 | ||
آزاده رنجبر ندامانی؛ الهام رنجبر ندامانی | ||
6. | بررسی فراوانی ژنهای eaeA ،stx1 و stx2 در اشریشیا کلیهای جداسازیشده از پنیرهای محلی شهر مراغه بهروش Multiplex PCR | |
صفحه 388-393 | ||
محمود اخوان مهدوی | ||