فتحی, میلاد, رضوی, سید محمد علی. (1395). تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), 340-349. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.38117
میلاد فتحی; سید محمد علی رضوی. "تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 12, 3, 1395, 340-349. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.38117
فتحی, میلاد, رضوی, سید محمد علی. (1395). 'تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 12(3), pp. 340-349. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.38117
فتحی, میلاد, رضوی, سید محمد علی. تأثیر برخی ویژگیهای فرایند بر ویژگیهای مکانیکی و بافت تصویر هویج سرخشده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1395; 12(3): 340-349. doi: 10.22067/ifstrj.v12i3.38117