آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,981
تعداد مقالات20,324
تعداد مشاهده مقاله24,805,703
تعداد دریافت فایل اصل مقاله14,505,812

1.

تأثیر فرآوری‌های شیمیایی همراه با پخت رطوبتی- حرارتی-تشعشعی دانه جو پولکی شده بر ویژگی‌های فیزیکی و شیمیایی، و بخش‌بندی پروتئین و کربوهیدرات‌ها

مقالات آماده انتشار، پذیرفته شده ، انتشار آنلاین از تاریخ 09 مهر 1402
امیر هنرمند؛ سید علیرضا وکیلی؛ محسن دانش مسگران؛ عبدالمنصور طهماسبی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب