قدس روحانی, محسن, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1384). بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i1.209
محسن قدس روحانی; سید علی مرتضوی; سید محمد علی رضوی; مصطفی مظاهری طهرانی. "بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 1, 1, 1384, -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i1.209
قدس روحانی, محسن, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. (1384). 'بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 1(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i1.209
قدس روحانی, محسن, مرتضوی, سید علی, رضوی, سید محمد علی, مظاهری طهرانی, مصطفی. بهینه سازی عوامل مؤثر بر خصوصیات کمی و کیفی پنیر سویا (تافو). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1384; 1(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v1i1.209