آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,091
تعداد مقالات21,679
تعداد مشاهده مقاله79,756,021
تعداد دریافت فایل اصل مقاله25,538,094
خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. (1385). کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
الهام خانی پور; جواد کرامت; سید هاشم حسینی پرور; علی معتمدزادگان; آزاده قربانی; سید احمد شهیدی یاساقی. "کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1385, -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. (1385). 'کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1385; 2(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب