خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. (1385). کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
الهام خانی پور; جواد کرامت; سید هاشم حسینی پرور; علی معتمدزادگان; آزاده قربانی; سید احمد شهیدی یاساقی. "کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری". سامانه مدیریت نشریات علمی, 2, 2, 1385, -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. (1385). 'کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری', سامانه مدیریت نشریات علمی, 2(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338
خانی پور, الهام, کرامت, جواد, حسینی پرور, سید هاشم, معتمدزادگان, علی, قربانی, آزاده, شهیدی یاساقی, سید احمد. کاربرد کاروتنوئیدهای استخراجی از گوجه فرنگی در مواد غذایی حرارت دیده و سرد و بررسی پایداری آن در طول زمان نگهداری. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1385; 2(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v2i2.338