شاکر اردکانی, احمد. (1386). بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.347
احمد شاکر اردکانی. "بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 1, 1386, -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.347
شاکر اردکانی, احمد. (1386). 'بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.347
شاکر اردکانی, احمد. بررسی امکان استفاده از ارده و خمیره آفتابگردان در فرمول کره پسته. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 3(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.347