عدالتیان دوم, محمد رضا, خشنودی, سارا, شریف, علی. (1386). تأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.348
محمد رضا عدالتیان دوم; سارا خشنودی; علی شریف. "تأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 1, 1386, -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.348
عدالتیان دوم, محمد رضا, خشنودی, سارا, شریف, علی. (1386). 'تأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.348
عدالتیان دوم, محمد رضا, خشنودی, سارا, شریف, علی. تأثیر نوع بستهبندی، درجه حرارت و زمان نگهداری بر سفتی بافت پسته رقم اوحدی و مقایسه آن با فاکتورهای حسی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1386; 3(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v3i1.348