امام جمعه, زهرا, حامدی, منوچهر, رضوی, سید هادی, گلمکانی, محمدتقی. (1387). بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1785
زهرا امام جمعه; منوچهر حامدی; سید هادی رضوی; محمدتقی گلمکانی. "بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1785
امام جمعه, زهرا, حامدی, منوچهر, رضوی, سید هادی, گلمکانی, محمدتقی. (1387). 'بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1785
امام جمعه, زهرا, حامدی, منوچهر, رضوی, سید هادی, گلمکانی, محمدتقی. بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1785