آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,482,430
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,367,894

1.

بررسی تاثیر بسته بندی و شرایط نگهداری بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی, میکروبی و ارگانولپتیک کمپوت گیلاس در نوعی کیسه چند لایه نعطاف پذیر

فرشته حسینی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ ناصر صداقت

2.

تاثیر تیماردهی شیر خام خنک با co2 پرتئولیز بر ویژگی های حسی شیر خام

رویا فتحی تیل؛ جواد حصاری؛ عادل احمدی زنوز

3.

بررسی فرایند سنتی تولید نبات و معایب آن

علی اکبر غلامحسین پور؛ محمد الهی؛ محمد جواد وریدی؛ فخری شهیدی

4.

بررسی تاثیر جایگزینی مقادیر مختلف صمغ های کربوکسی متیل سلولز و ثعلب با صمغ دانه بالنگو شیرازی بر خصوصیات بستنی سخت خامه ای

مریم بهرام پرور؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ اسعد محمدامینی

5.

تاثیر متغیرهای عملیاتی بر شاخص های کارایی فرآیند میکروفیلتراسیون شربت خام چغندر

سید محمد علی رضوی؛ میرخلیل پیروزی فرد

6.

بررسی خاصیت ضد میکروبی اسانس بذرهای شوید و گشنیز بر روی استافیلوکوکوس اورئوس, اشرشیاکلی O157:H7 , سالمونلا تیفی موریوم با استفاده از آزمایش حساسیت رقت در محیط مایع

زهرا امام جمعه؛ منوچهر حامدی؛ سید هادی رضوی؛ محمدتقی گلمکانی

7.

اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده

مصطفی مظاهری طهرانی؛ سید محمد علی رضوی؛ حامد طلاکار


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب