آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,061
تعداد مقالات21,291
تعداد مشاهده مقاله49,719,305
تعداد دریافت فایل اصل مقاله21,647,523
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. (1387). اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مصطفی مظاهری طهرانی; سید محمد علی رضوی; حامد طلاکار. "اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 1, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. (1387). 'اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786
مظاهری طهرانی, مصطفی, رضوی, سید محمد علی, طلاکار, حامد. اثر افزایش ماده جامد بدون چربی شیر و کلرید کلسیم بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست غلیظ شده. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i1.1786


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب