قاسمی, عفت, حامد موسویان, محمدتقی, حدادخداپرست, محمدحسین. (1387). بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2078
عفت قاسمی; محمدتقی حامد موسویان; محمدحسین حدادخداپرست. "بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2078
قاسمی, عفت, حامد موسویان, محمدتقی, حدادخداپرست, محمدحسین. (1387). 'بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2078
قاسمی, عفت, حامد موسویان, محمدتقی, حدادخداپرست, محمدحسین. بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2078