آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,470,798
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,350,911

1.

بررسی مهاجرت ترفتالات از بطری های PET روغن آفتابگردان, تولیدی کارخانه پارس

کتایون ابراری؛ پروین زندی؛ مجتبی قدیری؛ محمد تقی مظلومی

2.

بررسی اثر افزودن اسیدهای استیک و لاکتیک بر بافت و ساختار میکروسکوپی برنج (رقم دمسیاه) در حین پخت

عفت قاسمی؛ محمدتقی حامد موسویان؛ محمدحسین حدادخداپرست

3.

مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش)

زهره دیدار؛ سید مهدی سیدین اردبیلی؛ مریم میزانی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ علیرضا قائمی

4.

تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغ‌های گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی

اعظم ایوبی؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ مهدی کریمی

5.

تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل

محمدعلی غیوراصلی؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ مهدی کریمی

6.

مقایسه و ارزیابی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و تقلبات عسل‌های منطقه شیراز تولید شده در فصول مختلف

حمیدرضا قیصری؛ امیررضا حمیدیان شیرازی

7.

بررسی اثرسیستمهای مختلف حلال بر استخراج عصاره هسته انگور و ارزیابی خواص ضدمیکروبی آن

امیر سالاری؛ محمدباقر حبیبی نجفی؛ رضا فرهوش؛ سید حسن مرعشی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب