دیدار, زهره, سیدین اردبیلی, سید مهدی, میزانی, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, قائمی, علیرضا. (1387). مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش). سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2079
زهره دیدار; سید مهدی سیدین اردبیلی; مریم میزانی; محمدحسین حدادخداپرست; علیرضا قائمی. "مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2079
دیدار, زهره, سیدین اردبیلی, سید مهدی, میزانی, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, قائمی, علیرضا. (1387). 'مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2079
دیدار, زهره, سیدین اردبیلی, سید مهدی, میزانی, مریم, حدادخداپرست, محمدحسین, قائمی, علیرضا. مقایسه استفاده از انواع مختلف خمیر ترش در میزان اسید فیتیک نان سنتی ایران(لواش). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2079