آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,047,351
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,025,179
غیوراصلی, محمدعلی, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی. (1387). تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2082
محمدعلی غیوراصلی; محمدحسین حدادخداپرست; مهدی کریمی. "تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2082
غیوراصلی, محمدعلی, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی. (1387). 'تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2082
غیوراصلی, محمدعلی, حدادخداپرست, محمدحسین, کریمی, مهدی. تاثیر آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک و بر خصوصیات رئولوژیکی خمیر و حجم مخصوص نان اشترودل. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2082


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب