ایوبی, اعظم, حبیبی نجفی, محمدباقر, کریمی, مهدی. (1387). تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2081
اعظم ایوبی; محمدباقر حبیبی نجفی; مهدی کریمی. "تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 4, 2, 1387, -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2081
ایوبی, اعظم, حبیبی نجفی, محمدباقر, کریمی, مهدی. (1387). 'تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 4(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2081
ایوبی, اعظم, حبیبی نجفی, محمدباقر, کریمی, مهدی. تاثیر افزودن کنسانتره پروتئین آب پنیر ( WPC ) و صمغهای گوار و زانتان بر خصوصیات کیفی و فیزیکوشیمیایی کیک روغنی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1387; 4(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v4i2.2081