مجذوبی, مهسا, داراب زاده, نازنین. (1388). تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i2.3745
مهسا مجذوبی; نازنین داراب زاده. "تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 5, 2, 1388, -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i2.3745
مجذوبی, مهسا, داراب زاده, نازنین. (1388). 'تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 5(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i2.3745
مجذوبی, مهسا, داراب زاده, نازنین. تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1388; 5(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v5i2.3745