آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,471,617
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,351,237

1.

تاثیر بسته های محتوی نانوذرات نقره بر مشخصه های میکروبی و ظاهری زرشک در مقایسه با بسته های پلی اتیلن معمولی

ناصر ولی پور مطلق؛ محمدتقی حامد موسویان؛ سید علی مرتضوی

2.

بررسی برخی خصوصیات مهندسی دانه بارهنگ

سید محمد علی رضوی؛ یونس زاهدی دیزج یکان؛ هادی مهدویان مهر

3.

مطالعه اثر تیمار پراکسید هیدروژن و pH برروی کیفیت رنگ و ریز ساختار بافت فیله ماهی کپور معمولی ماده و ژل سوریمی تهیه شده از آن

سید علی جعفرپور؛ الیزابت گرسیکا؛ برایان لئونارد

4.

تاثیر فرآیند خشک کردن نهایی با مایکروویو و هوای داغ بر پارامترهای خشک کردن انگور خشک شده

راضیه ده بوره؛ محسن اسمعیلی

5.

بررسی تأثیر پارامترهای عملیاتی برکینتیک انتقال جرم طی فرآیند آبگیری اسمزی سیب زمینی با استفاده از تحلیل حساسیت مبتنی بر شبکه‌های عصبی مصنوعی

محمدرضا امیریوسفی؛ محبت محبی

6.

بررسی خصوصیات روغن و ترکیب دانه در تعدادی از لاین‌ها و واریته‌های گلرنگ

صفورا احمدزاده؛ مهدی کدیور؛ قدرت الله سعیدی

7.

اثر شرایط مختلف میدان های الکتریکی پالسی قوی بر استخراج قند از چغندر قند

عبدالمجید مسکوکی؛ محمد نقی اشتیاقی

8.

مقایسه ی ویژگی های فیزیکوشیمیایی نان گندم حاوی جو بدون پوشینه با نان گندم حاوی جو پوشینه دار

کیانا پورمحمدی؛ مهران اعلمی؛ محمد شاهدی؛ علیرضا صادقی ماهونک

9.

تاثیر داشتن اطلاعات تغذیه ای بر نظریات مشتریان در مورد کیفیت کیک جوانه گندم

مهسا مجذوبی؛ نازنین داراب زاده


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب