آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,471,374
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,351,171
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مصطفی مظاهری طهرانی; تکتم یاسمنی فریمانی. "اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 4, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). 'اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب