آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,627,654
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,995,626
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مصطفی مظاهری طهرانی; تکتم یاسمنی فریمانی. "اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا". سامانه مدیریت نشریات علمی, 6, 4, 1389, -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. (1389). 'اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا', سامانه مدیریت نشریات علمی, 6(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280
مظاهری طهرانی, مصطفی, یاسمنی فریمانی, تکتم. اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1389; 6(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v6i4.9280


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب