آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,196
تعداد مشاهده مقاله17,391,759
تعداد دریافت فایل اصل مقاله9,396,025

1.

بررسی ماندگاری مارگارین مایع در دمای محیط و دمای یخچال

مریم آذری فر؛ محمدحسین حدادخداپرست؛ امیرحسین الهامی راد

2.

اثر میزان ماده جامد بر ویژگی های نوشیدنی اسیدی تهیه شده از مخلوط شیر گاو و شیرسویا

مصطفی مظاهری طهرانی؛ تکتم یاسمنی فریمانی

3.

تحلیل تصاویر رقمی مغز نان بربری غنی شده با آرد سویا

آتنا پاسبان؛ محبت محبی؛ احمد احتیاطی

4.

بررسی تأثیر بر هم کنش100 Hi-Cap و Tween 80 بر خصوصیات امولسیون روغن هل در آب و میکروکپسول تهیه شده از آن

رسول کدخدایی؛ سید علی مرتضوی؛ فریده طباطبایی یزدی

5.

فرمولاسیون لواشک از ضایعات میوه کیوی

الهام زکی پور ملک آبادی؛ زهره حمیدی؛ سلیمان عباسی

6.

بررسی ترکیب وزنی بدن گوسفند و میزان افت در مراحل مختلف پس از کشتار

بهاره عمادزاده؛ محمد جواد وریدی؛ مهدی نصیری محلاتی

7.

بکار گیری شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی میزان چروکیدگی نخود سبز در یک خشک کن بستر سیالی با کمک ماکروویو

لیلا مومن زاده؛ علی اصغر زمردیان؛ داریوش مولا

8.

ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیک بتاگلوکان استخراج شده از جو بدون پوشینه

سهیل امیری؛ مهران اعلمی؛ سید مهدی جعفری؛ علیرضا صادقی ماهونک

9.

تأثیر واریته و روش استخراج بر ویژگی های آنتی اکسیدانی و ضد میکروبی عصاره برگ های زیتون

سید مهدی جعفری؛ مرتضی خمیری؛ مهران اعلمی

10.

تعیین نسبت پوآسون و مدول الاستیسیته‌ در دوره‌ی رسیدن انگور سفید بیدانه

علی حسن‌پور؛ محسن اسمعیلی؛ اسعد مدرس مطلق؛ علاالدین رحمانی‌دیدار؛ مقداد نصیری


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب