آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,607
تعداد مشاهده مقاله28,614,145
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,465,047
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
آرش کوچکی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; مهدی کریمی; الناز میلانی. "بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). 'بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب