آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,970
تعداد مقالات20,255
تعداد مشاهده مقاله19,624,681
تعداد دریافت فایل اصل مقاله10,994,157
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
آرش کوچکی; فخری شهیدی; سید علی مرتضوی; مهدی کریمی; الناز میلانی. "بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 7, 1, 1390, -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. (1390). 'بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 7(1), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359
کوچکی, آرش, شهیدی, فخری, مرتضوی, سید علی, کریمی, مهدی, میلانی, الناز. بررسی اثر صمغ های دانه قدومه شیرازی (Alyssum homolocarpum) و گزانتان بر خواص رئولوژیکی خمیر و کیفیت نان حاصل از آرد گندم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 7(1): -. doi: 10.22067/ifstrj.v7i1.9359


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب