آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,158
تعداد مقالات22,507
تعداد مشاهده مقاله105,386,109
تعداد دریافت فایل اصل مقاله50,611,236
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
قاسم طحان; محمد حسن فتحی نسری; احمد ریاسی; مهدی بهگر; سید همایون فرهنگ فر. "اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). 'اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب