آمار

تعداد نشریات56
تعداد شماره‌ها2,165
تعداد مقالات22,365
تعداد مشاهده مقاله100,360,632
تعداد دریافت فایل اصل مقاله41,473,500
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
قاسم طحان; محمد حسن فتحی نسری; احمد ریاسی; مهدی بهگر; سید همایون فرهنگ فر. "اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). 'اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب