طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
قاسم طحان; محمد حسن فتحی نسری; احمد ریاسی; مهدی بهگر; سید همایون فرهنگ فر. "اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 3, 4, 1390, -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. (1390). 'اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 3(4), pp. -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550
طحان, قاسم, فتحی نسری, محمد حسن, ریاسی, احمد, بهگر, مهدی, فرهنگ فر, سید همایون. اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1390; 3(4): -. doi: 10.22067/ijasr.v3i4.12550