آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,026
تعداد مقالات21,104
تعداد مشاهده مقاله47,303,982
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,119,217

1.

اثر سطوح تریتیکاله و مکمل آنزیمی در جیره آغازین بر عملکرد، مورفولوژی دستگاه گوارش و متابولیت های خونی جوجه های گوشتی

حیدر زرقی؛ ابوالقاسم گلیان؛ حسن کرمانشاهی؛ احمدرضا راجی؛ علیرضا هروی موسوی

2.

عملکرد جوجه گوشتی در دوره آغازین با جیره بر پایه کنجاله سویا و کنجاله پنبه دانه و تعیین بهترین سطح مکمل لیزین

غلامرضا زابلی؛ قاسم جلیلوند؛ مصطفی یوسف الهی؛ عیسی پیری؛ کمال شجاعیان؛ حسین بزی؛ اکبر داورپناه

3.

اثر منابع و سطوح مختلف سلنیوم آلی بر عملکرد مرغ های تخمگذار، کیفیت تخم مرغ و قابلیت غنی سازی تخم مرغ

فاطمه اسدی؛ فرید شریعتمداری؛ محمد امیر کریمی ترشیزی

4.

اثر افزودن آنزیم و اسید آلی در جیره‌های بر پایه ذرت و گندم بر عملکرد و خصوصیات مورفولوژیکی روده جوجه‌های گوشتی

محمد حسین شهیر؛ سعید مرادی؛ امید افسریان؛ افشین حیدری نیا

5.

مقایسه مدل های رگرسیون خطی چندگانه و شبکه عصبی مصنوعی برای پیش بینی اسیدهای آمینه ارزن مرواریدی (Pennisetum glaucum) با استفاده از تجزیه تقریبی

پریسا سلیمانی رودی؛ ابوالقاسم گلیان؛ محمد صدقی

6.

تغییرات فراسنجه های خونی، درصد هماتوکریت و وزن اندام های داخلی در شرایط القاء آسیت در جوجه گوشتی

مهدی ناقوس؛ عباس پاکدل؛ رسول واعظ ترشیزی

7.

اثر سطح تعادل الکترولیتی جیره بر عملکرد تولیدی و پاسخ ایمنی جوجه های گوشتی تحت شرایط تنش حرارتی

بهناز اشرفی؛ علی رضا حسابی نامقی؛ رضا وکیلی

8.

بررسی اثر مزولیت های منطقه مغوئیه رفسنجان و اندازه ذرات آنها بر عملکرد، فراسنجه های خونی و قابلیت هضم جوجه های گوشتی

جواد غلامی؛ محمد حسن فولادی؛ محمد سالارمعینی

9.

اثر پودر فلفل قرمز و چربی بر عملکرد و فراسنجه های خونی جوجه های گوشتی

هانی اربابیان؛ عبدالمنصور طهماسبی؛ رضا وکیلی؛ سونیا زکی زاده

10.

تاثیر سطوح ید بالاتر از مقادیر توصیه شده NRC برعملکرد و غلظت هورمون های تیروئیدی گاوهای هولشتاین

محمد علی نوروزیان؛ رضا ولی زاده؛ فریدون عزیزی

11.

تعیین خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و قابلیت هضم برخی فرآورده های فرعی کشاورزی

رضا طهماسبی؛ امید دیانی؛ امین خضری

12.

اثر پرتوتابی الکترونی بر فراسنجه های تجزیه پذیری و قابلیت هضم شکمبه ای و پس از شکمبه-ای ماده خشک و پروتئین خام برخی منابع پروتئینی گیاهی

قاسم طحان؛ محمد حسن فتحی نسری؛ احمد ریاسی؛ مهدی بهگر؛ سید همایون فرهنگ فر

13.

ارزش غذایی تفاله‌ی انگور و برگ مو کشمشی با استفاده از روش‌های کیسه‌های نایلونی و تولید گاز

مهدی مقدم؛ اکبر تقی زاده؛ علی نوبخت؛ احمد احمدی

14.

تجزیه و تحلیل ژنتیکی و فیلوژنتیکی نواحی Cyt-b و D- loop توالی DNA میتوکندری در گاوهای سیستانی، سرابی و براون سوئیس ایران

رضا ولی زاده؛ محمدرضا نصیری؛ بلال صادقی؛ شاهرخ قوتی؛ علی جوادمنش

15.

بررسی همخونی گوسفندان بلوچی ایستگاه اصلاح نژاد عباس آباد مشهد

محمدرضا شیخلو؛ مجتبی طهمورث پور؛ علی اصغر اسلمی نژاد

16.

روند ژنتیکی و فنوتیپی نمره سلول های بدنی و تعیین عوامل محیطی موثر بر آن در گاو های هلشتاین ایران

هادی فرجی آروق؛ علی اصغر اسلمی نژاد؛ محمد رکوعی


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب