آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها1,965
تعداد مقالات20,610
تعداد مشاهده مقاله28,687,810
تعداد دریافت فایل اصل مقاله16,476,430
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مسعود مظاهری نسب; محمدباقر حبیبی نجفی; سید محمد علی رضوی. "اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). 'اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب