آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,872
تعداد مقالات19,703
تعداد مشاهده مقاله11,663,722
تعداد دریافت فایل اصل مقاله7,599,411
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مسعود مظاهری نسب; محمدباقر حبیبی نجفی; سید محمد علی رضوی. "اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). 'اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب