آمار

تعداد نشریات52
تعداد شماره‌ها2,127
تعداد مقالات21,999
تعداد مشاهده مقاله94,220,320
تعداد دریافت فایل اصل مقاله29,088,029
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مسعود مظاهری نسب; محمدباقر حبیبی نجفی; سید محمد علی رضوی. "اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. (1391). 'اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269
مظاهری نسب, مسعود, حبیبی نجفی, محمدباقر, رضوی, سید محمد علی. اثر کاربرد دو نوع جایگزین چربی بر خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی پنیر موزارلای کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17269


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب