آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,005
تعداد مقالات20,901
تعداد مشاهده مقاله44,020,043
تعداد دریافت فایل اصل مقاله19,019,471
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
سهیل امیری; مهران اعلمی; امیر دارایی گرمه خانی. "تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). 'تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب