آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,028
تعداد مقالات21,110
تعداد مشاهده مقاله47,464,595
تعداد دریافت فایل اصل مقاله20,348,032
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
سهیل امیری; مهران اعلمی; امیر دارایی گرمه خانی. "تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. (1391). 'تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277
امیری, سهیل, اعلمی, مهران, دارایی گرمه خانی, امیر. تاثیر استفاده از صمغ کتیرا به عنوان جایگزین چربی بر ویژگی‌های رئولوژیکی، حسی و بافت سس‌مایونز کم‌چرب. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17277


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب