محمدپور, وحید, حامد موسویان, محمدتقی. (1391). مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17281
وحید محمدپور; محمدتقی حامد موسویان. "مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 2, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17281
محمدپور, وحید, حامد موسویان, محمدتقی. (1391). 'مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(2), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17281
محمدپور, وحید, حامد موسویان, محمدتقی. مدلسازی فرآیند سرخ‌کردن سیب‌زمینی جهت تعیین ضرایب انتقال جرم. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(2): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i2.17281


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.