پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
اسماعیل پیش بهار; محمد قهرمان زاده; مریم جعفری ثانی. "تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). 'تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052