آمار

تعداد نشریات51
تعداد شماره‌ها2,078
تعداد مقالات21,477
تعداد مشاهده مقاله58,157,713
تعداد دریافت فایل اصل مقاله23,553,044
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
اسماعیل پیش بهار; محمد قهرمان زاده; مریم جعفری ثانی. "تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)". سامانه مدیریت نشریات علمی, 27, 4, 1392, 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. (1392). 'تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR)', سامانه مدیریت نشریات علمی, 27(4), pp. 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052
پیش بهار, اسماعیل, قهرمان زاده, محمد, جعفری ثانی, مریم. تأثیر شوکهای نقدینگی بر قیمت مواد غذایی در ایران: کاربرد رهیافت مدل خودرگرسیون برداری عامل افزوده (FAVAR). سامانه مدیریت نشریات علمی, 1392; 27(4): 319-327. doi: 10.22067/jead2.v1391i5.27052


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب