آمار

تعداد نشریات50
تعداد شماره‌ها1,971
تعداد مقالات20,267
تعداد مشاهده مقاله20,247,467
تعداد دریافت فایل اصل مقاله11,414,723
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
فرشته دهقان نصیری; محبت محبی; فریده طباطبایی یزدی; محمدحسین حدادخداپرست. "اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). 'اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147


سامانه مدیریت نشریات علمی. قدرت گرفته از سیناوب