دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
فرشته دهقان نصیری; محبت محبی; فریده طباطبایی یزدی; محمدحسین حدادخداپرست. "اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی". سامانه مدیریت نشریات علمی, 8, 4, 1391, -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. (1391). 'اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی', سامانه مدیریت نشریات علمی, 8(4), pp. -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147
دهقان نصیری, فرشته, محبی, محبت, طباطبایی یزدی, فریده, حدادخداپرست, محمدحسین. اثر آرد ذرت بر ویژگی‎های کیفی ناگت میگوی سرخ‎شده به روش عمیق با استفاده از دو نوع فرایندآماده‎سازی. سامانه مدیریت نشریات علمی, 1391; 8(4): -. doi: 10.22067/ifstrj.v8i4.20147


Contact Us | Help & Support | Site Map

Journal Management System. Designed by sinaweb.